365 Foto 2011

Våt ( 95 av 365 )

Våt ( 95 av 365 )

När jag kom hem så vräkte regnet. Shit! Inget mys vid planteringsskyddet och kryddspiralen. Gubben hade rusat ner och slängt på hästarna täcken men det hade regnat rätt igenom, det märktes att de blev glada att få komma in och mumsa en stund. Shakira som inte bruka bry sig om vädret hade ingen lust att vara ute så antingen skall hon löpa eller börja bli lite dålig. Skall strax bädda ner mig själv i soffan. De kör dygnet runt på fabriken nu och det tar på krafterna att hålla rent.

Micael hittade mina föräldrars gamla kornisch som de hade i vardagsrummet och ville absolut ha den till sovrumsfönstret. Mitten raden vill han måla röd som tapeterna eller i den färgen som tapeterna kommer att vara i ( Han ändrar sig nästan varje gång han ser nya tapeter). Jag tycker kornischen är bra sprucken och det fattas lite bitar här och där men Micael ville ha den ändå. Få se om han vill att jag skall laga med gips, den går ju att renovera upp.

Leave a Reply

Översätt sidan »