365 Foto 2011

Mat ( 96 av 365 )

Mat ( 96 av 365 )

Höll på att glömma ett tema idag, sitter och fixar till en burk till syrran som jag skall fylla med kardemumma kärnor. Hon önskade sig det när hon fyllde år. Tror det går åt en del när hon lagar römme. Det blev att jag valde mat som tema, men det var nog mera magen som pratade än hjärnan. Den söta kocken är bakad av bröd.

Till syrran

Det är så trist när det regnar i ett. Jag har inget regnskydd i den lilla hagen och den stora är så upptrampad vid ingången att jag inte vill ha dem gåendes där. Hästarna är vana vid att de inte får gå ut bara för att jag har öppet dörren så när gubben hjälpte mig i morse med att begränsa så att de kunde gå ut en annan väg utan att riva ner sadlarna så stod Beethoven vid sidan av dörringången där det är ett räcke. Hade han flyttat sig ett steg hade han ju inte behövt sträcka sig utan stått mitt i utgången.

De stod nog och funderade en bra stund innan de gick ut idag. Men jag hade inte tid att vänta medan de käkade upp höt. Bellman vill gärna ligga och vila en stund mitt på dagen så det känns gott att veta att de kan gå in i stallet där det är torrt.

Leave a Reply

Översätt sidan »