365 Foto 2011

Förbud ( 97 av 365 )

Förbud ( 97 av 365 )

Rena stormen ute och det hade blåst ner massa träd på kulturstigen. Det är den blå skylten som folk tjafsar om. När den inte fans så sa de inte ett ljud när jag red igenom, när den kom upp var det som helvetet brakade loss och bostadsorådet sprang runt med lister för att lämna in till kommunen. Tack och lov så skrev hon som bor längst ned inte på listan så den föll ganska platt.  Jag rider rätt igenom vid de röda kryssen.

Fattar inte hur de orkar, detta tjafset tar musten ur mig. Det bor två tjejer med varsin ponny, deras pappa var uppe hos oss och undrade vad det var för tillstånd som behövdes för att rida igenom, de hade hört att jag fått ett. Jag fick en lapp med kartan ni ser ovan med kryssen och kommunens stämpel att jag får rida ( Sånt jä..la skämt! ) Den rödgula runda skylten är en förbud skylt, den och ingen annan.  Men folk gnäller lik förbannat så vad är vitsen att släpa med lappen.

Shakira var bra mycket piggare idag och hon skall definitivt löpa. Snacka om att markera överallt. Skönt att det bara var det och inte att hon var på väg att bli dålig. Skönt att man har djuren som får en på gott humör.

Stig

Nu skall det bli kyrkogård längst ena sidan av muren, hoppas de förstärker vägen samtidigt. Vilket liv det blev på gnällspikarna när de fick höra det! Herregud det finns gott om plats att promenera runt på så varför har folk så ont av allt. Härligt att komma från promenaden upp till två glada hästar. Beethoven är bara för söt 🙂 Börjar bli dags för rakning.

Beethoven

Leave a Reply

Översätt sidan »