365 Foto 2011

Kalas ( 98 av 365 )

Kalas ( 98 av 365 )

Snacka om att tiden går fort! Då var plutten i familjen 20 år och in i vuxenlivet. Vi brukar ha det som tradition att den som fyller får välja restaurang, men Micael är lite seg efter jobbet så det får bli i morgon i stället. Har suttit och käkat smörgåstårta och skall äta vanlig tårta lite senare. Tobbe kom ner med eget malt kaffe som Micael är så förtjust i och vi hade en mysig fikastund.

Roligt när vi samlas och berättar gamla minnen om hur vi firade födelsedagar när ungarna var mindre. Ett tag körde vi att de först hade kalas på Laserdome och sedan var på bio och tittade på film. Gubben fixade en egen salong till kalaset men när de blev över 9 år så blev de så vilda att det var svårt att hålla koll på dem. De åkte på en varning på bion och Tobias berättade nu vilka hyss de hade haft för sig 🙂

Skall bli spännande att se vilken restaurang Micael väljer i morgon.

Grattis Micael

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »