365 Foto 2011

Mimik (101 av 365 )

Mimik (101 av 365 )

Köpte två curryn, en till spiralen och en till halvpallkragen. Älskar lukten på den örten. Tobias är kock idag så jag tänkte passa på att kolla igenom mina böcker så jag vet vad jag skall köpa för kryddor. Den juldoftande myntan har kommit upp jättefint, så den och kanelmyntan har jag satt ut idag. Tomaterna satte jag i tegeldrivbänken till jag fixat något större att ha dem i.

Edgar

Man skulle kunna tro att djuren har fått för sig att det är en hälsokällare vi har i trädgården. Det är ett farligt rännande dit för att dricka. Den rosenbågen som vi brukar ha på framsidan och som alltid blir krokig varje vinter när snön faller ner har jag flyttat till dammen. Vi funderar att ha klematis klättrande runt och med lite ljusslingor. Vi skall testa i år och se om det blir snyggt eller om det ser joxit ut.

Edgar

Har rensat runt vid dammen och det verkar som jag inte får någon kvanne i år. Skall åka ner till Åkraberg och kolla någon helg om de har fått in, här i Mölnlycke hade de ingen.

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »