365 Foto 2011

Ovanifrån (100 av 365 )

Ovanifrån (100 av 365 )

Då har gubben rivit det sista innertaket på kokhuset. Det damp bara ner massa spån ovanifrån och ingen efterlängtad skatt som vi hoppats på. Det blir till att spela lotto ett tag till. Nu behöver vi att snickaren kommer och hjälper oss med balken, det var hans förslag att vi skulle ta bort den och på så sätt få lite mera space. Riktigt bra idé även om hallen är ganska stor men det är svårt att avgöra hur mycket utrymme trappan kommer att ta.

De håller på att städa upp där ute medan jag har städat här inne. Vi skall äta lasagne och kolla på film hela familjen. Skall bli mysigt, Tobias har jobbat en hel del det sista så man har knappt sett röken av honom. Sedan blir det hans tur igen att laga någon middag 🙂 Jag har äntligen gjort klar kryddspiralen så nu är det bara att plantera nya kryddor. Skall läsa på igen så jag inte dabbar mig med kryddor som skickar revor.

Härligt att kunna ha öppen dörr och Shakira har stått på vakt och blåst upp sig för alla hundar som går förbi. Helt otroligt att hon kan gå så nära vägen ibland men ändå inte smita ut, där är väl den största fördelen med att hon är lite osocial. Nu börjar min skilla att komma annars var det bara rabarberna som var på väg upp. Det ser så otroligt tomt ut vid min damm. Skall ta och kolla efter växter i morgon.

Leave a Reply

Översätt sidan »