Familjen

Mediterrane



Ojoj vilken mysig restaurang vi var på. Trodde Micael skulle välja Thaimat men det blev medel havs inspirerad mat. Jag tog kolgrillad färsbiff med persilja, lök ,vitlök, husets kryddor. Restaurangen var gjord som en grotta.

Mediterrane som restaurangen heter kommer vi att äta på fler gånger. Det är så mysigt att äta gott och bara sitta avslappnat och prata. Roligt att sönerna verkligen tycker detta är en höjdargrej och igår blev det lite sent så det blev till att lägga sig på direkten. Micael testade en Irisch coffe till desserten men det blev Tobias som fick dricka upp den.

Så i morse är det nog första gången på länge som jag tittade på klockan och bara tänkte näää Bellman får allt tåla sig. Man brukar kunna ställa klockan efter Bellman men han var lugn och fin så när vi gick ner till lilla hagen lät jag de gå lösa ner. Beethoven tänkte göra en avstickare till dammen, men peppar ta i trä! När jag hojtade till svängde han tillbaka efter mig. Bellman var så fixerad vid höbalen jag bar att vi nog hade kunnat gå till Kina om höt bara räckt.

Leave a Reply

Översätt sidan »