365 Foto 2011

Nyfiken (112 av 365 )

Nyfiken (112 av 365 )

Strålande väder och jag rensar upp i trädgården. Tänkte jag skulle få bort alla pinnarna vid dörren och allmänt plocka bort sånt som man bara ställt lite här och där. Det är en del att rensa men jag delar upp tomten så det känns inte så mycket. Det går ganska fort när man bara tar en bit och inget mera. Har börjat att placera ut ett par pelargoner och det lilla söta fåret hamnade på utsidan. Han ser så nyfiken och lycklig ut.

Nyfiken (112 av 365 )

Den här snigel var väldigt nyfiken med, det brukar dra ihop sig om man petar på dem men den här knatade bara på. På tok för mycket att utforska för att dra ihop sig och krypa in i huset. Satt en bra stund och tittade när han utforskade stocken. De kryper ganska fort och ögonen går åt alla håll och kanter.

Vinbärs snigel

Gubben går och jobbar med kokhuset, han vill få gjort så mycket han kan av övervåningen tills Micael och Nina kommer från Stockholm. Trodde de flesta skulle ta det lugnt idag men det byggs flitigt runt omkring här. Det var bra mycket folk på Bygg Max. Vi skall strax hänga upp Brasse stolarna så vi kan sitta och njuta resten av dagen.

Pelargon

Leave a Reply

Översätt sidan »