365 Foto 2011

Avkoppling (113 av 365 )

Avkoppling (113 av 365 )

Då kom våra Brasse stolar upp och där blev vi sittandes in på småtimmarna. Har ätit frukost och bloggat en stund och skall gå in och hämta mig en bra bok. Tvivlar starkt på att jag kommer göra så värst mycket i trädgården i dag. Har rensat upp det värsta och pinn högen får jag ta lite på varje dag. Fins ingen anledning att jäkta.

Det kom en blåmes och satte sig på hängmattan, han såg ut som en liten prick. Nu kommer det allra roligaste tiden med dammen. Det är redan flera fåglar som har spanat in den som bra badplats och ibland blir det rena fajten på fåglarna som vill sitta så nära fallet som möjligt. Det är en liten ränna där som passar perfekt att rulla runt i. Tydligen lagom nivå på vattnet där. Nää nu vill jag ha mera kaffe!

Avkoppling (113 av 365 )

Leave a Reply

Översätt sidan »