365 Foto 2011

På rad (114 av 365 )

På rad (114 av 365 )

Har i stort sett varit i trädgården idag, rensat och sått. Shakira löper så det plus värmen gör henne väldigt trött. Men när Tobias susade förbi så lunkade hon efter en bit. Tur vi har så många ställen med skugga, är det riktigt varmt bruka vi blöta upp de stora sten plattorna längs väggen så hon kan ligga där och kyla ner sig.

Gick upp ganska tidigt och fotograferade daggen på daggkåpan när min kamera började strula. Jag har oftast kameran liggandes i närheten när jag grejar ute, jag är väldigt rädd om den men kan man inte koppla av och låta den ligga i gräset eller ta det i beräkningen att den kan bli lite skiten så tycker jag att man tappar lite av förtjusningen med att fota.

Daggkåpa

Oftast gör djuren något knasigt när man minst anar det. Men idag fick jag sätta mig och göra rent den ordentligt. Den fick ingen kontakt mellan objektivet i manuellt läge. Kändes himla gott när jag fick i ordning på den igen. Vi chansade på att Plantagen var öppen idag och jösses vad folk där var. Fick köpt lite fröer.

Lungört

Köpte den här fjärilsblomman som humlan gillade skarpt. Skall ta och rensa lite till innan det är bra för dagen.

Humla

Edgar kämpar tappert med att tömma dammen men än så länge är det vatten kvar. Helt otroligt vad den katten ser grinig ut.

Leave a Reply

Översätt sidan »