365 Foto 2011

Glutta (122 av 365 )

Glutta (122 av 365 )

Vi var och lämnade in deklarationen i Kungsbacka, de hade stäng kontoret i Mölndal! Nu tänkte vi ändå köra förbi Börjes för att köpa ett regntäcke till Beethoven. Fryslorten Bellman har sitt på natten men det verkar som Beethoven inte vill ha något, jag hade fixat till en filt med ett svett täcke ovanpå men det låg i småbitar i hagen och han kom glatt traskandes med bara jorden runt magen.

Plommonträd

När jag skulle slänga in filten såg jag fågeln flyga in i nocken. Trodde den satt på väggen först innan jag zoomade in med kameran och kunde se boet 🙂 Första gången vi haft en fågel boendes där. Det är så roligt att se alla djur och vi känner oss lyckligt lottade att de stannar till här. Vi bor ju ändå väldigt central, även om vi har en bit skog rätt över vägen så är det ganska hög trafik runt gården.

Plommonträd

Passade på att fotografera Micaels plommonträd men det blåste så jag fick ingen skärpa. Det blev mysiga bilder i alla fall med goa pastellfärger. Nedanför är en färgstark Lundviva som vi köpte på Plantagen när vi ändå var i Kungsbacka. Jag har även gått med i Klubb plantagen och får bra erbjudande i mailen. Nej nu skall jag läsa era inlägg och sedan lägga mig.

Lundviva

Leave a Reply

Översätt sidan »