365 Foto 2011

Eget tema 6. Skumt (123 av 365 )

Eget tema 6. Skumt (123 av 365 )

Redan igår kände jag att något var skumt, trodde skallen skulle flyga i bitar och det hjälpte inte med tabletter. Eftersom himlen var svart av och till trodde jag att det skulle åska, men inget hände igår. I morse var hästarna jätte nerviga och Beethoven stod och skakade. Slängde på honom vintertäcket och kollade så att han snabbt kom i rätt temperatur.

Mina hästar är ena riktiga filbunkar på gränsen till komahästar och nu var båda hästarna bra nervösa och rusade in och ut från stallet. Åkte inte iväg förrän jag såg att de åt hyfsat lugnt och att Beethoven var varm ordentligt. Hade inte varit så länge på jobbet förrän det började snöa 🙁  På hemvägen var det kallt men fint väder och jag tog ned hästarna till den lilla hagen. De var fortfarande något hispiga men glada att få komma till en hage med mera att äta i.

Så kom solen

Trodde vädret hade  rättat till sig när det blev kål svart och det började hagla så in i nordens. Nu skiner solen och det ser ut som sommar igen frånsett att det är svinkallt. Kommer att ha hästarna inne i natt så nu får de gå tills jag ser att de vill upp. Så idag har det verkligen varit skumt och hästarna har aldrig bettet sig så här förut. Skall ta och göra klart alt i stallet så det bara är att ta upp dem och sedan tända en brasa. Här är bra kallt.

Droppe

Leave a Reply

Översätt sidan »