365 Foto 2011

Glittra (124 av 365 )

Glittra (124 av 365 )

Hästarna har varit betydligt lugnare och jag kommer fortsätta att ha dem inne på nätterna tills det blir varmt igen. Jag rakade ner dem väldigt kraftigt i år så det blev väl lite chockartat med kyla igen. Har kommit in i en trött period och väntar bara på att jag skall bli ledig i 9 dagar så jag kan pyssla om trädgården och djuren.

Dammen

Har varit så himla rid sugen men bara orkat att ta en promenad med Shakira denna vecka. När vi var ute och promenerade så stannade hon till och stod alldeles stilla, trodde det var en annan hundägare som var på väg så jag fortsatte att fotografera vitsippor. Ut bland träden kom ett rådjur, det var inte ens 2 meter i mellan oss. Hann jag med med kameran? Nix blev så ställd så jag stod bara där som ett fån och glodde. Tur Shakira inte äter rådjur och var mer intresserad att markera att hon löpte.

Dammen

Shakira blev nog lika paff som mig eftersom hon totalt struntade i den. När jag kollade runt så var det ganska många växter som frös nu när snön och kylan kom. Hoppas det tar sig igen, den gula oreganon jag köpte luktade så himla gott men nu såg den bra vissen ut.

Leave a Reply

Översätt sidan »