365 Foto 2011

Blommor (127 av 365 )

Blommor (127 av 365 )

Då var det dags för Lisebergs trädgårdsdagar och jag hämtade Rosa hyfsat tidigt. Vi brukar vara där precis när det öppnar för sedan blir det svårt att ta sig runt. Men i år var det mycket att se och mycket att handla. Tur att jag tar lagom pengar med mig och inte något kort. I dag hade det varit lätt att handla på sig på tok för mycket.

Tulpaner

Jag är inte så förtjust i typ lilarosa, men kolla in tulpanerna! Läckert. Tyckte Liseberg hade valt lagom med blommor i år. Ibland är det så mycket färger och sorter att man missar allt bland konkurrensen av färgglada åkaktrationer. Framförallt i dag var det ett gigantiskt färg hav av blommor. Men det var mysigt att gå runt och vi visste båda vad vi var ute efter, resten fick man kort och gott blunda för.

Tulpan

Gillar när det är så folk tomt på bilden nedan, det varade i 20 minuter max sedan började de packas på. I år var det större så folk missade denna delen i början, nu var vi inte ute efter mat men hade man varit de så hade man kunnat stått i lugn och ro ett tag. Det som var lite roligt att på ett ställe så sålde de Stepp Salvia i två olika storlekar. Jag är ju ganska lite så jag slank bak hyllorna och fick tag i den större varianten.

Så när jag skulle betala så blev folk så förvånade och undrade var jag hämtat den. Annars tycker jag det är kämpigt med så mycket folk och vill helst inte ge mig in bland täta hyllor. När vi stod och kollade prylarna på bilden nedan så la Rosas kamera av och eftersom vi har Canon båda två och jag råkat ut för detta innan. Det brukar bara vara att starta om kameran, men det skumma var att även min kamera la av att fungera?!

Måste varit något där? Kamerorna gick igång så fort vi tog ett steg bort. Innan vi gick åkte hem käkade vi räksmörgås som Rosa hade med sig. Vi gick upp vid en vattenskulptur som svalkade gott. Jösses när vi fikat färdigt och skulle ner i vimlet, nu hade det verkligen packats på.

Fika pause

Leave a Reply

Översätt sidan »