365 Foto 2011

Nätverk (126 av 365 )

Nätverk (126 av 365 )

Äntligen fredag 🙂 Nu är det bara en vecka och en dag kvar så är jag ledig i 2 veckor. Känner att jag är i kraftigt behov av att bara vara hemma och pyssla med djuren och allmänt softa runt. Det här lilla prylen från telia är nog bland det bästa jag skaffat. Är så gott att kunna sitta med den på rasten.

Tulpan

Tulpanen flyter runt och verkar trivas bra i dammen. Det Carro skrev om att blommorna är kvar när man dör är ju ganska fantastiskt. Har inte tänkt så mycket på det, men vist mins jag och tänker på Erik varje gång tulpanerna dyker upp. Hans envishet med att köra gödslet själv till sin lott, gick ju inte ann att få hjälp av ett fruntimmer. Sen att han var 84 halt med ett ben som vek sig lite då och då var ju inget att orda om  🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »