365 Foto 2011

Cykel (128 av 365 )

Cykel (128 av 365 )

Kanon väder och gubben är ledig denna helgen. Jag har saknat alla små utflykter jag har gjort. När jag slutade 4 hann man ju inte direkt åka någonstans innan det blev mörkt. Vi beslöt oss för att ta en tur till Äskhults by och gå runt på en av slingorna där. När vi kom dit så var det så himla mycket bilar. Vi tänkte inte på att husen är öppna nu för visningar. Kul att bli mött av folk i tidsenliga kläder.

Klart vi passade på att gå in i husen, dels så tycker jag det är viktigt att stödja sånt här för framtiden och dels för att jag bara älskar att gå runt på sånt här. Allt är bevarat och naturen runt omkring är så otroligt vacker. Vi har haft kärring onsdag här och mysat nere vid sjön. Nu var det inte så mycket folk här bland husen utan de tillhörde en utomhus teater som ligger nedanför. Förmodligen höll de på att repetera något.

Äshults by

Nu tog vi bara lilla slingan eftersom vi skulle lasta hö när vi kom hem och köpa material så att Micael kan göra sitt svetsarbete. Den största slingan är 6 kilometer och vi fundera att ta den när jag är ledig. Kan vara gott att ha fika med sig. Nej skall ut igen i det goa vädret, får pilla med bilderna sedan. Men den lilla slingan startade mellan dessa husen och gick förbi sjön.

Shakira svalkar sig

Shakira fick svalka av sig en stund.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »