365 Foto 2011

Bladlös (129 av 365 )

Det fullständigt exploderar ute och nu när träden står i blom luktar det så otroligt gott. Fast skelettet ( tror det är en alm ) är fortfarande bladlös. Lika bra att såga ner det nu! Tror faktiskt att det är hel kört för att det skall bli blad på det. Vi har röjt bort massvis med träd och planat ut diket längst uppfarten, sått ängsblommor längst sidan, men det har bara vuxit igen  och Fimpen ligger begrav här närmast muren.

Vi röjer upp så mycket vi kan för att det skall bli enklare att sköta. På Liseberg sålde de så kraftiga Rosenskära och jag stod i valet och kvalet om jag skulle sätta de i slänten. När vi kommer upp körandes så ser vi färgklicken direkt och då har inte blommorna växt till sig ordentligt ännu. Klarar de sig så kommer jag att satsa på fler nästa år.

De är verkligen fina där de står mitt i det gröna. Mölndals kommun är otroligt duktiga med att plantera krukorna i centrum och våra rondeller med spännande växter och färgblandningar. Det var där jag fastnade så för dessa Rosenskära. Tänk er en hel rondell med dessa blommor blandat med stora stenar och mörkbrun bark. Det var så läckert.

Leave a Reply

Översätt sidan »