365 Foto 2011

Ogästvänlig (130 av 365 )

Ogästvänlig (130 av 365 )

I hagen och runt gården växte mängder av hagtorns träd. Det var otroligt vackert när det stod i blom, men taggarna är enorma och man kan få infektioner. Mitt Tinker sto fick en tag i bogen och svullnade upp rejält. Jag har röjt upp bort det mesta men vi har lite kvar runt det gamla bilvraket längst hagen.

Jag fick en sån tagg i lillfingret och handen svullnade upp som en ballong. Det blev till att gipsa fingret. Taggen hade gått så djupt att jag tappade ledvätska. Har av och till himla ont i fingret. Läste någonstans att man satte sånt runt gårdarna för att inte vargen skulle ta sig igenom.

Men Beethoven han käckar på de här och verkar inte ha ont av taggarna!?

Ogästvänlig (130 av 365 )

One Comment

  • Pysselfarmor

    Nä de häckarna är inte skojiga….när grannen har klippt sin häck så har massor med små taggar ramlat ner som hunden kan få i sina tassar. Jag går och plockar och plockar…..

Leave a Reply

Översätt sidan »