365 Foto 2011

Nybörjare (131 av 365 )

Nybörjare (131 av 365 )

Micael förbereder och skall testa sin svets. Den behöver ställas in så att han kan göra sitt projekt. Så här testade han med lite prov bitar så att han kan ställa in rätt läge på svetsen innan han går lös på smidet han köpt. Nu var det bara 10 ampärs i kokhuset så Tobias får fixa ett uttag med 16 för svetsen ville inte komma igång riktigt.

Nybörjare (131 av 365 )

Tobias har beställt en ny grind och vi vill gärna ha lite smått och gott. Bra också att Micael vill inrikta sig på fin smide. Nu har han praktiserat på industri och han trivdes väl inte riktigt. Han är inte den stora grova typen så att svetsa staket och även kanske ge sig på konst passar Micael som i handsken.

Nybörjare (131 av 365 )

Leave a Reply

Översätt sidan »