365 Foto 2011

Svamp (139 av 365 )

Svamp (139 av 365 )

Oj idag har jag fått gjort en hel del. Gick upp tidigt men låg och gottade mig framför tvn innan jag gick ut och rensade mina pallkragar. Det hade kommit en liten svamp bland mina kryddor. Tycker det jag har sått växer för dåligt så nästa år skall jag så betydligt senare och de om det kan vara att jag har för bråttom.

Vi satte ut fontänen men det dog efter en timme, Micael skall plocka isär den och se om det går att fixa annars får vi väl fixa något annat. Jag tycker dammen är fin som den är men gubben vill gärna ha massa sprutande ting i den. Ni skall bara veta hur mycket skumt jag har sagt NEJ till  🙂 Har påbörjat att rensa i gropen och plockade in mängder av rabarber.

Gjorde två pajer idag, behöver muta Tobias med en. Min lilla bärbara dator har börjat krångla och jag tänkte inte på att jag går upp väldigt tidigt! Tobias blev väl inte så lycklig när jag väckte honom. Han jobbar ju ganska sena kvällar. Nu har jag precis tagit ett ordentligt städtag och skall bara fodra hästarna, sen blir det softa resten av kvällen.

Leave a Reply

Översätt sidan »