365 Foto 2011

Yr (140 av 365 )

Yr (140 av 365 )

Jag hade gjort riktig storstäd i mitt kök i går och jag gick nu runt och njöt av doften från syren buketten jag plockade i går. När jag hade fodrat och skulle ta en kopp kaffe kände jag att det började lukta f.. !! Kollade runt men såg inget konstigt. Det första jag tänkte på var att en råtta eller något som måste ha dött i väggen.

Yr (140 av 365 )

Sen blev stanken så kraftig att det måste ha varit en koloni av råttor som dött! Skoja vilken stank! Då fick jag syn på stinkblomman som precis öppnat sig. Allvarligt talat, antingen har jag blivit känsligare eller också luktade denna mera. Sist blommade båda samtidigt och jag tyckte inte doften var så farlig? Måste ha varit dunderförkyld!

Yr (140 av 365 )

Fy för den lede nu har jag ställt den i kryddspiralen tills jag skall klippa ner den och sätta den i jorden. Jag förstår varför de har gasmask på sig! Tur inte min sort blir så gigantisk. Kommer jag att köpa in fler?? NIX! Den luktar verkligen vedervärdigt och nu hällde jag inget vatten i utan tänkte kolla hur många flugor den drar till sig. Flugorna blir yra och ramlar ner i stanken, de till och med luktade skunk när de flög förbi. Den andra knölen stod i ett annat fönster så den blommar inte än på ett tag. Tack och lov.

Yr (140 av 365 )

Leave a Reply

Översätt sidan »