365 Foto 2011

Spegling (141 av 365 )

Spegling (141 av 365 )

Sitter och väntar att det skall bli lite varmare ute så att regnet torkar upp. Tror det blir kanon väder idag. Det regnade så våldsamt att jag behöver fylla på lite mera jord på dammkanterna. Det växer så det knakar varje gång det har regnat och det börjar bli riktigt tätt och fint runt dammen. Men det har dykt upp blommor som jag inte riktig vet vad de kommer ifrån.

Vid dammen

Skall erkänna att jag saknar fontänen, den var så vacker på kvällarna när den lyste i olika färger. Igår när gubben och jag stod vid dammen kom en stare flygandes och släppte en bomb mitt framför gubben. Det fattades bara några centimeter så hade han fått det rätt på huvudet 🙂 Funderar på om det kan vara fåglarna som kommer med lite av varje.

Dammen

Mossfloxen som jag fick av Rosa måste jag dela på och den enorma gröna busken av ? måste jag flytta tills nästa år. Får nog börja skriva upp vad jag sätter för något, visserligen kan man få sig en trevlig överraskning men det känns som jag inte har kontroll på vad som kommer.

Fönstret

Nää dags att gå ut en sväng. Trädgården lockar. Ni får ha det så bra.

Leave a Reply

Översätt sidan »