Pyssel

Lite bilder med bakgrunder

Pepper

Har fyllt på med jord runt dammen och vilat en stund på gräsmattan. Känns som jag varit lite för länge i solen i dag. Det har blåst en hel del och det kändes inte så varmt så man bedrog sig nog. Lekte lite med bakgrunder medan jag drack mitt kaffe. Fundera på att trycka ut Pepper på en canvas. Han ligger och sussar så gott.

Humla

Satt en stund och fotograferade humlorna, jag tycker de är så söta med sina stora kroppar och små vingar. Den här humlan hade verkligen siktat in sig på blommorna. Tur att det där inte är en tagg! Det är svårt att ta bilden precis när de är i luften, jag har mängder med bilder när de sitter på olika blommor men knappt några i luften. Men idag blev det två.

Humla

Nu har vi fått till ett nytt terrakotta rör vid mynningen så det blir lite bättre cirkulation i dammen. Skall ta in det för vintern så det inte spricker igen, men denna gången kapade Micael ut en bit med vinkelslipen. Micaels lärare var uppe en snabbis och godkände arbetet på räcket som han har gjort, så Micael var kanon glad och ville fixa till en ny båge till dammen.

Rör

Leave a Reply

Översätt sidan »