365 Foto 2011

Samling (142 av 365 )

Samling (142 av 365 )

Sist vi var på ridtur så fick jag äntligen se and honan igen, har varit lite fundersam på om det hänt något igen. De andra åren har man ju sett henne ruva på äggen men inte i år. Men nu var hon där men nio små battingar. Det är nog rekord tror jag, har max sett sju förut.

And

Det är sånt konstigt väder i dag, det blåser, regnar och solen skiner väldigt starkt så vattnet glittrade något enormt idag. Fick lite ont i ögat när jag kollade i glittret. Änderna simmade mestadels i grupp men det var en rakare som var lite busigare än de andra och  kom alltid sist. Hoppas nu att de får växa till sig i lugn och ro och att folk har de hundar som gillar änder kopplade.

Änder

Har hittat ett bra objektiv som jag vill ha. Kör oftast orginalet som inte har så stor spännvidd eller macrot som man skall ha till närbilder. Visst det fungerar fint att fotografera med på lång håll men det blir gärna lite målar stuk på bilderna som på bilderna med and ungen på. Jag tycker det är häftigt men det blir lite fel.

And

Nackdelen är ju bara att objektivet ligger på 6000 kr så det blir att vänta eller om jag ser något likvärdigt billigare. Vill så hemskt gärna ha en nyare kamera men kommer att vänta tills EOS 650D kommer ut nästa år någon gång.

Leave a Reply

Översätt sidan »