365 Foto 2011

Solitär (143 av 365 )

Solitär (143 av 365 )

Usch! Det är full storm här och mina små drivbänkar fick hela räcket att välta. Glömde att stänga drivbänkarna så inte vinden tar tag i dem. Gubben får limma ihop det ena igen. Avskyr verkligen när det är sånt här väder, även Bellman verkade tycka att det var skit. Han blev jobbigare allt eftersom vindstyrkan tilltog. Men det är kanon att vi rider så tidigt och vi fick oss en mysig tur även om han var lite jobbig.

Solitär (143 av 365 )

Har grunnat som en tok på vilket tema jag skall välja och till sist valde jag solitär. De flesta har då fotograferat ett ensamt träd eller en blomma och när jag slog upp vad ordet betyder så är det ensamt om jag inte fattat det hela fel. Hittade en bild på en solitär skata?! Så jag beslut mig för att ta det smarta bordet som vi köpte till Micael när han var liten för 150 kr på loppis. Det är rejält välanvänt men håller ännu 🙂

Solitär (143 av 365 )

Det är ensamt i sitt slag om inte annat. Fredric som sov över ganska mycket älskade det bordet och tyckte det var så roligt att det blev till en gästsäng. Smidigt bord att ha ståendes hos Micael och jag tycker det är så otroligt smart. Såg på Antikdeckarna att det fins ett skåp som man öppnar och vecklar ut till värsta kontoret. Trodde inte man gjorde sådana här möbler förr.

Leave a Reply

Översätt sidan »