365 Foto 2011

Flytande (144 av 365 )

Flytande (144 av 365 )

När vi satt vid sjön i Äskhults by så såg jag en sån vacker växt bland vassen och vi hade sådan tur att Åkraberg sålde sådan växt, synd att Plantagen har slutat med vattenväxter så man måste åka så långt. Men idag tog jag bilder på flytande växter. Det är vattenliljor och jag hoppas att de kommer att blomma i år.

Flytande (144 av 365 )

Elvy har en massa akvarium så jag tänkte höra med henne om hon kunde ta hand om dessa när frosten slår till. De är väl inte så dyra men det hade varit kul att se om de överlever och skottar sig. Kunde inte låta bli att ta ut det lilla Vikinga skeppet som pappa har byggt. Det flyter så otroligt bra och var roligt att titta på där det åkte runt av pumpens cirkulation.

Flytande (144 av 365 )

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »