365 Foto 2011

Kedja (145 av 365 )

Kedja (145 av 365 )

Det regnar och är riktigt tråkväder idag. Börjar känna mig lite stressad över att jag skall börja jobba på måndag. Det har varit helt suveränt att vara ledig, önskade bara att de hade varit bättre väder de sista dagarna. Men nu får jag ju tillfälle att pilla runt i Photoshopen. Gillar att fota blommor med vattendroppar och så blött som det är nu så var det ju perfekt.

Backsippa

Det är ett lager på dessa bilder som gör att de är mindre detaljer och förhöjd skärpa. Det blir då väldigt klara och skarpa bilder med ser ut som man målat dem, framför allt på Pelargonen. Skall strax ta en långpromenad med Shakira, känner mig lite mossig i huvudet och behöver nog frisk luft och rensa skallen.

Flytande (144 av 365 )

Kedjorna som hänger på första bilden är gamla ko grimmor och det blev att jag hängde upp dem på väggen för jag har så svårt att slänga så gamla ting. De är så härligt använda att ringarna är så slitna att de nästan gått av. Vi fick ju förstört ganska mycket gamla ting i branden och att ta kort på grejerna när man flyttade hit tänkte man inte riktigt på.

Pelargon

Kände att jag behövde pigga upp mig med färgbomber och den här pelargonen är så jättesöt. Gillar när det blir diffust runt om kring och har oftast kameran inställt på det, men idag när jag inte ville ha det tog det ett tag innan jag kom på hur jag skulle ändra inställningarna. Är lite enkelspårig på kamerans inställningar.

Blomma

Tobias Rhododendron buske börja blomma och den brukar dra till sig mängder av humlor. Det blir att sitta och fotografera humlor så fort vädret blir bättre. Nej nu skall jag ut och promenera börjar bli bra mossig. Ni får ha det så bra.

Rhodrodendron

Leave a Reply

Översätt sidan »