365 Foto 2011

Nivå (150 av 365 )

Nivå (150 av 365 )

F.. har fått skit på min hemsida så de har spärrat den  🙁  Har plockat bort min logga på MN eftersom den låg på servern. Har fått meil från webbhotellet att jag måste ta bort kod strängarna! Fint om jag bara var teknisk kunnig och viste vad jag skall leta efter så kan jag nog fixa det. Men nä jag står handfallen som ett gigantisk frågetecken.

Var så frustrerad att jag var ute en bra stund och fotograferade hästskit, kändes liksom passande! Men tog en bild på dammen i stället med mitt nya billiga objektiv. Köpte det på Tradera och det zoomar så långsamt att allt lär gå ur bild innan man har fått till skärpan. Men som sagt det var billigt.

Gillade inte orginal objektivet till Canonen utan stämde in i allas klagosång över hur kast det var, men grejen är att man får jobba med det och lära sig ordentligt hur man skall vinkla kameran. Jag är ganska darrhänt så alla bilder utan detta blev hyfsat. Detta vägde ändå inget mot var de brukar, men det var så långt att det blir till att öva mycket innan bilderna blir bra.

Leave a Reply

Översätt sidan »