365 Foto 2011

Liggande (151 av 365 )

Liggande (151 av 365 )

Har äntligen fått ordning på hemsidan och släppt spärren. Passade på mellan rensning av sidan att även rensa in hacket som vi har våra kläder i. Gubben har ingen större koll på hur kläderna skall ligga så det såg ut som ett bombnerslag. Men jag är glad att han tog hand om den mesta tvätten när jag har varit så trött.

Liggande (151 av 365 )

Men nu är allt på sin plats igen och jag har flera kassar som skall skänkas. Nu när jag bara varit hemma så testade jag lite mera med objektivet. Shakira fotade jag från övervåningen, klädskrubben ligger precis ovanför trappan där hon brukar ligga. Börjar trivas riktigt bra med det men har fortfarande lite svårt att hålla stilla kameran.

Rosenskära

Micael och Nina skulle laga någon romantisk middag till sig själva 🙂 Så de köpte en kartong jordgubbar till mig och gubben 🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »