365 Foto 2011

Paus (152 av 365 )

Paus (152 av 365 )

Wow! Vilket väder. Har varit och jobbat ett par timmar och skall lägga mig en stund i hängmattan. Gubben har satt ut fulegubben i dammen så nu är det bara en ny fontän och en sån där grej som gör massa dimma så är dammen som den ska. Det kom en stor kompaktare, trollslända än den som brukar vara här. Så att sätta upp bågen vid dammen var nog inte så dumt i alla fall. Ett bra ställe för flygfän att ta en paus på.

Paus (152 av 365 )

Mums! Detta skall jag ta med bort till hängmattan, det bidde lite jordgubbar över från igår. Gubben och Micael är och hämtar nytt tak till vår uteplats. Härligt att äntligen fått fixa det så det inte regnar in, det är så mysigt att sitta där även om det regnar ute. Nä nu skall jag ut i det fina vädret 🙂

Klematis

Leave a Reply

Översätt sidan »