365 Foto 2011

Eget tema 9. Återbesök

Eget tema 9. Återbesök

Hmm! visst är det den där albino varianten av trollslända som kom upp ur min damm förra året?! Kolla man noga så ser man att det är grönt i kroppen. Det året hade vi en jätte stor grön trollslända som la ägg vid dammen. Den här kanske blir grön om några år? Kul att se den igen. Även den blå kompaktare dök upp igen.

Eget tema 9. Återbesök

Vi skall ha besök i morgon så jag klipper kanten runt dammen och kollar så allt ser hyfsat ut. Jag har nog sagt det förut men vilket djurliv det är runt omkring en. Äppleträdet var fullt av blomgetingar och på framsida var det en svärm av några skallbaggar. Spelar ingen roll var man tittar så nog kryper det runt något.

Eget tema 9. Återbesök

Det blir nog till att springa lite in och ut i dag så man inte bränner sig. Jag är kritvit så lite färg hade inte varit dumt.

Leave a Reply

Översätt sidan »