365 Foto 2011

Livräddare (155 av 365 )

Livräddare (155 av 365 )

Attans vad trött man blir. Det åskade inatt och himlen lös upp satidigt som det kom världens smäll. Gubben var så orolig för hästarna, men det är skilnad på åska och smällare. De låg så fint bredvid varandra i morse och Bellman hade inte allt för bråttom upp. Måste ju stretsja och tänja under enorma gäspningar . Beethoven ville bli kliad en stund innan maten.

Jag brukar ju ta dem halv 5 på morgonen, så jag tror att de precis kommit in. Garanterat så äter de och känner jag Bellman rätt så är det ju jätteviktigt att lägga sig ner och sova en stund till. Varför jäkta? Grässtråna är ju där de är!

Men våran stora stationära dator pajade. Jag tror inte det hade med åskan att göra utan det var väl att vi stängde av den som gav den nådastöten. Tobias får kolla när han kommer från jobbet.

Visst fungerar den lille riktigt bra men jag fotar ju enbart i raw och innan jag laddat ner program som läser det! Men här är dagens tema i alla fall 🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »