365 Foto 2011

Ovanlig (156 av 365 )

Ovanlig (156 av 365 )

Det är första gången jag ser en humlebagge. Det är småkryp överallt nu och man får se upp lite granna. Gjorde i ordning mina mackor med persilja men är så trött att jag inte tittade så noga utan la en hög mellan mackorna! Bläää höll på att få lite skalbagge kött också 🙁

Akleja

Tobias router exploderade under åskan men han kommer få en ny utav telia. Han hade vaknat av den enorma smällen som för hans del blev både ute och inne. Vi har inte riktigt fått tillräckligt med sömn efter det utan det blir att lägga sig tidigt i kväll.

sukulent

Hästarna var vrak i morse och de hörde inte när jag kom utan flög upp i boxen. Där ser man allt hur snabba och smidiga de minsann kan vara. Beethoven flög upp på en halv sekund och Bellman på 2 men blickarna de gav mig var inte nådiga.

Shakira

Även Shakira lider uppenbarligen av sömnbrist för det brukar räcka att man tittar på henne eller harklar sig för att hon skall flytta sig från trappan. Nu rusade hon in efter fodringen och slocknade på direkten. Ingen större vits att stå och harkla sig, hon tyckte jag hade velat klart i trappen och slog dövörat till.

Leave a Reply

Översätt sidan »