365 Foto 2011

Eget tema 10. Gå dagens (157 av 365 )

Eget tema 9. Gå dagens (157 av 365 )

Hade tänkt ta tema offentlig toalett, men kom att tänka på att man bara skall använda dagens bilder. Fick bli eget tema igen så jag kunde ta gårdagens bilder. Jag var så extremt ridsugen igår men Monika hade redan varit och tagit ut hästarna. Vilket var ljuvligt med tanke på hur trött jag var.

Eget tema 9. Gå dagens (157 av 365 )

Passade istället på att mysa runt och fota blommor!! Ensamma vackra blommor hade jag tänkt mig, men när man har macrot så ser man verkligen alla kryp fast de smälter in. Men visst pinkar den här skalbaggen!!?? Eller? Inte är väl det pollen?

Eget tema 9. Gå dagens (157 av 365 )

Precis när jag trycker så vips kröp denna linslusen fram. Gav till sist upp, var på tok för trött för att ruska alla blommor innan jag fotar dem. Men det kliade bra! Att sätta den första skalbaggen på en gul blomma, undra hur han hade gjort med kamofleringen då? Eller jagar han bara runt efter cerisfärgade växter?

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »