365 Foto 2011

Trippel (165 av 365 )

Trippel (165 av 365 )

Usch! Det kändes som dagen aldrig skulle ta slut idag, segt och bedrövligt. Det har regnat hela förmiddagen och blåser kraftig fortfarande men det har blivit så gott nu på kvällen. Jag älskar verkligen lukten på klöver, framför allt stora rödklöver. Det var så härligt att bara lägga sig en stund på alla blommorna innan åkgräsklipparn kom fram.

Humla

Jag försöker få Tobias till att köra åkgräsklipparn men han avskyr den verkligen. Jag tycker att han får bita ihop och köra! Tomten lutar ganska kraftigt och jag väger för lite så åkgräsklipparn stannar när jag glider runt. Samtidigt fick jag se att det fattades en nock panna på hans tak och klättrade upp och la dit en ny.

Trippel (165 av 365 )

Gubben är höjdrädd och jag känner att det är dags att sönerna börjar ta tag i gården lite mera. Nu är det blandade pannsorter på Tobias tak eftersom vi hade ont om pengar och tog återvinningspannor. Pratade lite med Tobias om att lägga om taket helt och då ta någon plåt. Det är snyggt med tegel men vi har sådan lutning på t.e.x  vårat tak att jag inte vågar gå upp och pannorna går söder eller kasar ner med snön.

Börjar bli dags att kanske lägga lite mer pengar, få proffshjälp och betydligt lättare att underhålla. Tobias kan ju hjälpa till mera nu ekonomiskt när han jobbar och han vill gärna ha allt så underhållsfritt som möjligt.

Leave a Reply

Översätt sidan »