365 Foto 2011

Nöjesfält (166 av 365 )

Nöjesfält (166 av 365 )

Då var det potatisfestival i favorit hålan Alingsås, vi bara älskar den staden. Det är 31:e året i rad och andra året som vi besöker den. Vi åkte ganska tidigt men det hade redan kommit ganska mycket folk och eftersom vi valde lördagen denna gången var även affärerna öppna.

Nöjesfält (166 av 365 )

Jag gillar detta tivolit för det är så färgglatt och de har ganska mycket bra åk aktrationer med tanke på att det inte är enormt stort utrymme. Gubben kom ihåg att det var Axels tivoli! Tyckte det var fler vagnar i år men vi gick kanske runt lite mera i år.

Nöjesfält (166 av 365 )

Roligast var det att stå vid harry Potters spökhus och se ungarnas min när det plötsligt pyste till och det kom en kraftig luftstråle. Tycker det är ett bra tivoli för stora och små och här var mängder av folk, så vi valde att gå på utsidan när vi skulle gå tillbaka till bilen.

Nöjesfält (166 av 365 )

Leave a Reply

Översätt sidan »