365 Foto 2011

Rester (169 av 365 )

Rester (169 av 365 )

Fy tusan! jag har frusit som attan på jobbet idag och skall strax bädda ner mig. Hoppas verkligen jag inte håller på att bli sjuk utan att jag bara är lite trött uggen. Jag var inte ensam om att tycka fabriken var kall idag.

Rester (169 av 365 )

Jag hade med mig pizzarester från i går, men orkade bara en bit. Shakira som kom och mötte mig vid bilen kände direkt att det låg något gott i ryggsäcken och höll sig så nära den hon kunde. Jag var så seg idag att jag inte orkade byta objektiv och Shakira blir verkligen störd om jag fotar henne när hon äter.

Rester (169 av 365 )

Eller rättare sagt pillar i sig maten. Måste ju gå runt ett par varv så man hittar den bästa liggplatsen, inga katter i närheten och absolut inget enerverande objektiv i nyllet!! Då kan man studera godbiten i lugn och ro, välja ut den bästa anfallsvinkel och tugga försiktigt i sig biten!

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »