365 Foto 2011

Ranglig (168 av 365 )

Ranglig (168 av 365 )

Hmm! Gick runt och kollade hagen eftersom det har blåst kraftigt ett par dagar och nu tror jag det är dags att ta ner den gamla skorstenen som tillhörde fruktkokeriet. Vi hade tänkt fixa till den och haft det som grillplats men det finns viktigare saker att lägga energi på.

Bellman

Bellman kom farandes och undrade vad jag gjorde i hans trädgård! Fattar inte riktigt vad det är som han gillar så mycket här? Det är liksom en grop och jag har stängt av bitvis så de inte skall gå i gödslet. Det tog ett bra tag innan han smält att de inte kunde gå rätt igenom. Nu har jag igen el just där och han stod och pressade tråden med bogen medans han spände blicken i mig.

beethoven

Min tanke är att stänga av helt så småningom och odla potatis, rovor, pumpor och lite annat grövre grejer. Satte potatis förra året men har inte riktigt hängt med i år. Jorden är himla fin här och perfekt att odla i.

Leave a Reply

Översätt sidan »