Utflykter

Alingsås

Det är den härliga blandningen av gammalt och nytt som gör att jag gillar Alingsås så mycket. Att kommunen verkligen försöker bevara eller rättare sagt att det finns så många eldsjälar i staden som inte låter sig köras över kommunen. Det håller på att bygga nytt på sina ställen och de stora grävmaskinerna stod vid sidan om gamla träd som skulle bevaras. Härligt när de inte bara mejar ner.

Skärvan

Vi hittade en gammal butik som sålde antikt och nytt. Hit måste vi bara fler gånger, jag har letat efter en kista att ha mina minnessaker i och här fans så många i olika former. De hade en riktigt gammal Amerika koffert i kanon skick som jag gärna hade velat ha. Priserna skilde på koffertarna och kistorna från 350 till 650 kr och det tycker jag är ett riktigt bra pris.

Vi hade verkligen en höjdar dag med otroligt mycket att se på. Vete tusan om vi inte vill bo här som pensionärer, vi har pratat om att flytta hit mängder av gånger men nu äntligen börjar vi få till husen på gården. Fast man får se lite längre fram när ungarna tar över helt 🙂 Då kanske!

Leave a Reply

Översätt sidan »