365 Foto 2011

Sittande (167 av 365 )

Sittande (167 av 365 )

Den här lilla damen och lite till köpte jag på  Balders Hage där är alltid fullt med folk men så mysigt att gå i genom husen från 1700-talet. 10 rum på 300 kvm i gammaldags stil, i mitt tycke en fröjd för ögat 🙂

Gubben blev så hungrig när vi var ute och handlade att vi hoppade in på närmaste kafé, i stort sett alla caféer är mysiga här men jag hade så gärna velat fika utanför Balders Hage. Nu var det så mycket folk och gubben såpass hungrig att det inte var någon större vits att knorra om det utan det får bli när vi skall hämta en liten tvätt tunna som vi villa ha vit har kommit till affären.

De har verkligen mycket på gång i Alingsås, potatisfestivalen och ljussättningen på vintern har verkligen placerat Alingsås på kartan. Det var gott om turister i går som njöt av vimlet i går. Skall hålla koll lite bättre på Alingsås turistsida så vi inte missar något.

Söta kaniner

Leave a Reply

Översätt sidan »