365 Foto 2011

Intensiv (171 av 365 )

Intensiv (171 av 365 )

Hmm! Jag kan förstå att folk ibland tycker mina hästar ser konstiga ut och då framförallt Beethoven med sina blå ögon. Han har en tendens att se lite sajko ut när han är fokuserad. I går när jag skulle rida så tog jag med en Marabou polka upp till stallet. Kände att jag behövde lite socker. Beethoven tyckte tydligen likadant för jag fick till sist gömma den.

Så idag när jag kom hem står hästarna och ansar Tobias träd. jag skulle bara sätta mig på trappen och ta en bit choklad innan jag skulle ut med Shakira. Jag han inte mer än bryta av en radda när Beethoven blir lång som en giraff och kommer lunkandes. Bellman som annars brukar vara obs på när det vankas något ätbart märkte ingenting först.

Tigger

De fick ett par chokladbitar och varsin banan, lite svårt att låta bli när de tittar så intensivt på en. Jag hann inte mer än ner för backen innan himlen öppnade sig och det bara vräkte ner. jag blev dyngsur in på bara kroppen och tänkte det var lika bra att ta hästarnas hovar när jag en såg ut som en disktrasa, lika bra att skita ner sig ordentligt när kläderna ändå skulle rätt in i tvättmaskinen.

Det bara vräker ner

När jag håller på i stallet kommer det en ny regnskur och Shakira kommer springandes. Fy vilket väder! Hoppas verkligen att det blir bättre i morgon på midsommarafton. När jag var klar med hästarna kunde jag inte låta bli att fotografera hästarnas proffsiga ansnings jobb. Kolla in den fina raka linjen 🙂 Perfekt kapat!

Träd

Shakira ville bara in och bli torkad och jag såg riktigt hur matt hon blev när jag stannade till vid näckrosen.

Intensiv (171 av 365 )

Ren och torr, ny bryggt kaffe och softa resten av kvällen. Härligt!

Leave a Reply

Översätt sidan »