365 Foto 2011

Juni (172 av 365 )

Juni (172 av 365 )

I dag har vi verkligen haft tur med vädret. Det kom bara en liten regnskur när vi var och tittade på midsommar firandet i Jonsered. Så annonsen när jag läste Metro på jobbet och tänkte att då kan jag ju passa på att titta på Franciskusgården.

Midsommar

Läste på sidan att de hade 5000-6000 besökare förra året och jag funderade på hur det kunde vara möjligt?! Jonsered är ju så litet. Men som sagt finns det hjärterum finns det stjärterum, jösses så fullsmockat här var och så otroligt fint de hade gjort. Där fanns något för alla åldrar så jag förstår att det var väldigt populärt.

Tigger

Det var inte svårt att hitta dit, det var bara att följa karavanen av bilar. Blir så imponerad när det är så många frivilliga iblandade och att alla intäkter går till ungdomsverksamhet och välgörenhet. Vill passa på att önska alla en trevlig midsommar 🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »