Utflykter

Franciskusgården

Jonsered är en tätort i Partille kommun. Vi brukar promenera runt sjön Aspen. Det var när vi hade besökt Jonsereds fabriker och letade efter information som jag läste om  Franciskusgården. Funderade att göra ett besök i kapellet och lyssna på en gudstjänst. Elvys kompis som jobbar inom kyrkan känner de här munkarna.

Syrran sa en gång till mig att är man född katolik så är man alltid katolik. Hon har gått över till katolicism. Jag är född katolik men mina föräldrar döpte mig när jag var 11 så att jag skulle tillhöra kyrkan. Jag köpte en prydnad av Antonius av Pandua för att pengarna går till välgörenhet, de hade ganska mycket fint men det var så mycket folk att det var svårt att se. Vi skall ta en sväng hit igen så vi kan promenera blad de gamla trähusen.

Leave a Reply

Översätt sidan »