365 Foto 2011

Skörd (173 av 365 )

Skörd (173 av 365 )

Allt växer så det knakar! Passade på att fika ute när jag plockade lite blommor, dill och persilja. Jag klippte gräset för en vecka sedan men det hade redan vuxit såpass att jag släppte ut hästarna för att de skulle beta ner det ordentligt.

Hästarna

Växterna runt dammen har blivit så stora nu att få de bara bre ut sig lite till så behöver jag inte köpa mer blommor där utan bara hålla efter ogräset. Känns ganska skönt att där är klart så man kan börja på lite andra ställen. Men i år är gräset väldigt grovt så jag har fått verka hästarna ganska tätt.

Dammen

Även hovarna växer av gröngräset. Bellman har slagit i tån ganska saftigt och har blivit lite rosa i hoven. Elvy tog sig en titt och tyckte jag kunde kapa ner tån betydligt mer än vad jag gjort, så snart får jag ta upp hovslagaren igen så han får ta sig en koll.

Kryddspiralen

Elvy och Jimmy var uppe och plockade mask i gödselhögen, de skulle ut och fiska. gödsel masken är mycket livligare än vanlig mask så det nappar bättre. Har så mycket mask i år att jag inte behöver bekymra mig om gödselhögen utan kan koppla bort den helt.

Mellan husen

Leave a Reply

Översätt sidan »