365 Foto 2011

Eget tema 12. Mässing

Eget tema 12. Mässing

När jag kom hem stod en DHL lastbil i vägen och en stressad kille letade efter mitt paket. De skulle komma runt 1 och kom efter 3! Det tog honom en halvtimme att hitta rätt paket! Jag hade beställt en hovmätare och kraftigare rasp. Bellman har haft ont i en hov och jag var lite osäker på om jag kanske verkade ojämnt.

Eget tema 12. Mässing

Hovarna var lika höga men på tok för lång i tårna och han blödde ganska kraftigt när jag raspade. Förmodligen var det en hov böld.  Den första barfota verkan jag hade uppe tyckte tårna var korta, men den hovslagaren jag har nu tycker jag kan ta betydligt mera och det ser jag tydligt på bilden att jag gott kan göra.

Smultron

Låg och gottade mig en stund i hängmattan med en kopp smultron innan jag tog ett krafta tag på hästarna. Märktes direkt att det var en riktig rasp än de jag brukar köpa på Hööks. Hovarna blir betydligt mer härdade barfota så jag behöver ordentliga prylar för att det skall synas att jag har varit på hovarna. Sen står hästarna så lugnt att jag kan ta båda på samma gång. Det brukar ta runt 2 timmar men det verkar som de njuter ganska mycket när man håller på. Bellman reagerade knappt, utan var nöjd att spänningen släppte i hoven när det började blöda.

Blomma

Är det någon som vet var den här blålila blomman heter? Jag har gått och trott att det varit ogräs och ryckt upp en del! För det är väl inget ogräs? Utan det är jag som är en blommarodör?

Leave a Reply

Översätt sidan »