365 Foto 2011

Bortkastade (175 av 365 )

När jag kom från jobbet idag hade Rosa ställt lite spännande påsar till mig på utsidan. Det var sånt som skulle slängas bort men som hon trodde att jag kanske skulle gilla. Helt rätt tänk 🙂 I en av påsarna låg det 3 gamla album.

Detta albumen har så himla tuff framsida och hel låsanordning på sidan. Det hade varit väldigt häftigt att scrappa något ruffigare i det. Tror ärligt talat att Micael kommer lägga vantarna på detta. Sen är ju album rena drömmen att fotografera med tända ljus runt och göra mystiska bilder.

Detta albumet var otroligt vackert på insidan, lite fukt skadat med trasig rygg och lås. Men speldosan fungerade och hade en liten spak så man kunde välja mellan 2 låtar  🙂  Hur fräck som helst!  Skall försöka hitta ett bakstycke som matchar nästa gång jag är på loppis.

Sista albumet var det gamla vykort i och en del var från 1920. Riktigt kul att se hur det såg ut i Slottsskogen och på Järntorget i Göteborg. Kommer absolut att kunna göra massa roligt med de här. Det är inte Rosa som skulle slänga detta utan en bekant till henne.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »