365 Foto 2011

Eget tema 11. Villebråd

Eget tema 11. Villebråd

Vi har så mycket smått som flyger och springer runt nu så Pepper är verkligen på hugget. Jag tog med en stor mugg med kaffe och skulle njuta i gräset när Pepper börja hoppa runt och bollade med något litet brunt. Det är ju detta vi har skaffat katter för men jag klarade inte av se detta så den lilla musen blev förvisad till baksidan medan jag hade Pepper på framsidan.

Eget tema 11. Villebråd

Jag hann inte mer än smutta på mitt kaffe då den här lille fågel sätter sig att vila på planteringsskyddet. Pepper som redan var uppskruvad  och hade blivit blåst på förrätten for upp som en kanon kula och ville nu inte även bli blåst på middagen.

Eget tema 11. Villebråd

Jösses som han for runt i träden, men blåst det blev han igen. Han får jaga när jag har gått in. Fågelungarna orkar inte flyga så långt och Pepper har redan reducerat antalet. Gubben sa att det var ett himla liv vid vedboden så jag tänkte ta lite mer bilder, men det får bli när hästarna är i den andra hagen och Pepper på insidan.

Stor jägarn

Bellman kom och skulle vara social medan Pepper hela tiden strök sig på benet, det var helt omöjligt att försöka fota fåglar då. Varenda bild blev suddig så jag gick över till att fotografera Honungs rosen, av någon anledning blommar den nästan bara i toppen.

Honungsros

Leave a Reply

Översätt sidan »