365 Foto 2011

Glugg (175 av 365 )

Glugg (175 av 365 )

Nu är sista fönstret på kokhuset på väg att bytas ut och snickaren är här och hjälper till. De är ganska tunga och lite bökiga att få dit själv. Micael kommer bara ner från Stockholm för att hjälpa till att kakla badrummet. Han är bättre än gubben på att dela kaklet och det blir inte så mycket spill bitar.

Miniros

Inte illa att gubben backar undan lite och låter sönerna visa var de går för. Jag skall erkänna att jag är ganska impad på hur duktig Micael är på det mesta bara man ger honom ordentligt med svängrum och att han inte ger sig på hur han vill ha det.

Bellman

Hästarna klipper ner gräsmattan och ökar bra i omfång, har fixat att de kan gå igenom stallet och ut i stora hagen.  Nu när det börjar bli varmt igen så vill de stå ganska mycket i stallet. Monica hjälpte mig att fixa till så att även gödseldörren kunde vara öppen med grind. Det är första året jag har gjort så här och det har varit supersmidigt.

Leave a Reply

Översätt sidan »