Djuren

Kört fast

Jag hade siktat in mig på att göra en skopa men nävern är för tjock. På Panduro sålde de en påse hjärtan som man kunde ha när man dekorerade. Dessa bitar passar perfekt att klippa ut olika mönster. Jag har testat med att lägga en bit i blöt men den är för hård att forma. Jag har kört fast.

Överskott (174 av 365 )

Men Pepper kom släntrandes och hade egna idéer om vad man kunde ha nävern till. 1. Perfekt klösbräda,  2. hyfsad god att ligga på och den har en liten terapi kant som man kan sätta klorna i  3. kanon mysig att rulla runt på.

Pepper

Så Matte! Tänk inte ens tanken på att försöka ta tillbaka bitarna. Jag ser dig!

pepper

One Comment

  • Pysselfarmor

    Vilka härliga bilder på busiga kissemiss!

    Bästa nävern får man om man tar den just nu på trädet, men då måste du ta av eget träd eller fråga markägaren om lov…..och näver blir inte mjuk av att läggas i vatten – den blir spröd.
    googla på näver så hittar du ltet tips…

Leave a Reply

Översätt sidan »