365 Foto 2011

Dagdrömmar (181 av 365)

Dagdrömmar (181 av 365)

Tjoho! Semester och hela dagen kändes som tuggummi. Även fabriken förberedde sig för delvis semesterstängning så det var röjning och tömning på flera ställen. När jag skulle in i gjuteriet så gick jag förbi en vagn full av slaggprodukter. Inspirationen sattes i gång på direkten när det fanns 50 tal  ( Rymdraketer ) och stora bitar av en planet rätt framför näsan.

Jag började placera ut rymdraketerna och skulle precis börja nynna på temat till Närkontakt av tredje graden när ett gäng gubbar undrade vad jag höll på med i slaggvagnen. Ni skulle bara sett deras fundersamma miner när de såg mina så kallade rymdraketer snyggt utplacerade.

– Du skall ha semester snart vaa?

– Japp! I dag är sista jobbar dagen 🙂

– Hmm! Tror du behöver semester!!

Men hallå?? ärligt talat hur många hade kunnat låta bli en hel vagn med slagg och bluttar av något slag?!! Med rätt bakgrund så kan det bli vilken planet man vill  🙂

Dagdrömmar (181 av 365)

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »